Wie ben ik

Ik ben Elke Thiers en heb meer dan 20 jaar beroepservaring  als jeugdwerker, lesgever, coördinator en coach in verschillende sectoren. Ik geef vorming en training, ondersteun organisaties, met als rode draad wel-zijn en diversiteit.


Geboeid door groei, ontwikkeling en verandering. Ik ben overtuigd dat er meer uit je leven te halen valt als je kan doen waar je blij van wordt.

Hoe werk ik

Ik werk vanuit de talentgedreven benadering, de waarderende benadering en de positieve psychologie. Deze inspiraties verrijken mij als psycholoog, als talenten- en loopbaancoach, en als stress- en burn-out coach. Dit sluit aan bij hoe ik altijd al naar mensen kijk: krachtgericht en versterken wat er al is om zo de uitdagingen in het leven aan te gaan. Dit om meer welzijn na te streven en het samen-leven te verbeteren.
Ik bied zo een complementaire benadering voor de focus op problemen of beperkingen. Vanuit je sterktes ontdekken wat je mogelijkheden zijn en  welke keuzes bij jou passen. Wat moeilijk gaat krijgt aandacht vanuit je sterktes.

In mijn praktijk 'Connect To You' staan verbinding met jezelf en met anderen -vanuit zelfsturing- centraal. Ook werk ik in en met de natuur als spiegel en als helende omgeving.

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Welkom!