Voor volwassenen

Door zicht te krijgen op je talenten kan je leven vanuit wat jou energie geeft. Je maakt betere keuzes die je in balans houden, zowel professioneel als in je vrije tijd. 

Als ouder kan je beter omgaan met je kinderen en anderen. 

Heb je interesse in loopbaanbegeleiding?

Vraag je je af of je job nog voldoende bij je past? Droom je van een carrièreswitch of ben je op zoek naar je droomjob? Wat houdt jou tegen? Investeer in jezelf! 

 
Je wil inzetten op preventie van burn-out of bij een burn-out ga je terug op zoek naar je sterktes en energie.

In het voorjaar 2022 is er een workshop reeks rond stress en burn-out:

Wat kan ik voor u betekenen

Als volwassene betekent dit dat je bij mij terecht kan als je meer uit je leven wil halen, dan coach ik jou in je groei naar verandering. Jouw vraag staat centraal. Dit kan gaan over je verschillende rollen en verschillende levensdomeinen: je dromen,  je rol als ouder, als partner, je professionele ontwikkeling, keuzes waar je voor staat: we zetten in op je persoonlijke ontwikkeling en veranderen zo naar hoe je kan floreren.

Professioneel kan je meer halen uit je job en goede keuzes maken voor meer energie in je werk. Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding.

Voor begeleiding van burn-out of als preventie van burn-out: wat heb jij nodig om te kunnen en blijven werken in deze wereld die meer dan ooit druk op je legt?  We brengen in kaart wat je klachten zijn, wat jou stress geeft en hoe je ermee kan omgaan. Heb jij er nood aan om stil te staan en om ook weer vooruit te geraken, en dit op jouw tempo? Ik ga mee op zoek naar jouw energie (lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel/zingeving) en een betere balans om zo meer uit je leven te halen. Eens je zicht hebt op je energie, je drijfveren en waarden, kom je zelf weer aan het stuur te zitten. Je maakt keuzes die echt bij je passen! Ik begeleid je op maat om stappen te zetten die nodig zijn voor de preventie of herstel van je burn-out.

Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar ontmoeten, daar ligt je roeping

- Aristoteles

Praktisch

In een eerste gesprek verkennen we jouw talenten. In volgende sessies kunnen we ingaan op hoe je in de praktijk deze talenten kan inzetten om goede keuzes te maken. Een gesprek van 50 minuten kost 60 euro. Voor coaching van het hele gezin, kom ik tot bij jullie. 


Voor loopbaanbegeleiding: Contacteer me voor een gratis kennismakingsgesprek!
Loopbaancheques maken het extra voordelig: 

Via loopbaancheques betaal je 40€ voor een cheque ter waarde van 4 uur begeleiding en
40€ voor een tweede cheque voor 3uur begeleiding. Vraag deze aan via vdab.be/loopbaancheques

Ik ben verbonden naan Wisl Loopbaancenter.

Als erkend stress- en burn-out coach kan je bij mij terecht  op jouw tempo. Een gesprek van 50 minuten kost 60 euro

Contacteer me voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Je vindt me in ToBe-Kempen, Hendrik Consciencestraat 20, 2300 Turnhout en in het Officenter, Rubensstraat 104, 2300 Turnhout.
Ook online videocoaching is mogelijk.

Coffee & Coach

Er vindt ook wekelijks een coffee & coach kennismaking plaats, elke vrijdagnamiddag 13u30-15u00, een initiatief van de drie loopbaancoaches van ToBe-Kempen, in bistro "de leefkamer", Hendrik Consciencestraat 20, 2300 Turnhout.

Maak nu een afspraak: