Stress- en burn-out coaching Turnhout

Stress- en burn-out coaching

Stress?

Ontdek waar jij last van hebt en wat je er aan kan doen. Wat geeft jou energie en waarvan lopen je batterijen leeg? Word je stress de baas en vind meer rust in je werk en zo weer meer balans in je leven.

Bij een burn-out bekijken we hoe je eerst tot rust kan komen.
Daarna kan je stap voor stap weer in beweging komen en je energie weer opbouwen. Als laatste stap focussen we op wat je nodig hebt om je job weer te hervatten of om een andere keuze te maken.

Wat doet een stress- en burn-out coach?


Voor begeleiding van burn-out of als preventie van burn-out: wat heb jij nodig om te kunnen en blijven werken in deze wereld die meer dan ooit druk op je legt? Of ben je ondertussen niet meer aan het werk? We brengen in kaart wat je klachten zijn, wat jou stress geeft en hoe je ermee kan omgaan. Heb jij er nood aan om stil te staan en om ook weer vooruit te geraken, en dit op jouw tempo? Ik ga mee op zoek naar jouw energie en werk zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en vanuit zingeving. Eens je zicht hebt op je energie, je drijfveren en waarden, kom je zelf weer aan het stuur te zitten.
Je maakt keuzes die echt bij je passen! Ik begeleid je op maat om stappen te zetten die nodig zijn voor de preventie of herstel van je burn- out.
Ik ga ook aan de slag met en in de natuur! Kom tot rust of weer in beweging met de natuur als spiegel. De natuur werkt helend en brengt opvallende inzichten. Zo kom je weer in verbinding met jezelf en met wat je echt nodig hebt.
Praktisch
We plannen eerst een kennismakingsgesprek. Dan maken we een plan van aanpak op voor een aantal sessies. 
De sessies gaan door in To Be Kempen, Hendrik Consciencestraat, 20 in Turnhout.  
Ook sessies in de natuur behoren bij mijn aanbod. Of online indien wenselijk.
Prijs: 65 euro per uur. Indien haalbaar voorzie ik 2 uur per afspraak.
Wil je een afspraak? Vul dan het formulier hieronder in.
Maak nu een afspraak: